onsdag 1 januari 2014

Gott Nytt År 2014!

Vi önskar alla bloggläsare ett riktigt Gott Nytt År!


 
Från och med i år kommer bloggen att ändra karaktär en smula. För det första har den bytt namn från Stockholms Katthem i Bilder till Stockholms Katthems Kattblogg. Anledningen är att vi från och med nu kommer att vara flera som skriver i bloggen och inriktningen på bilder kommer inte att vara fullt så tydlig. Jag (Ingrid) som har plåtat och skrivit bloggen hittills har inte hunnit med riktigt på sista tiden och med fler som skriver kommer vi att kunna skriva oftare. Vi som skriver kommer även att ha olika intresseområden och erfarenheter vilket vi hoppas ska göra bloggen mer intressant och allsidig. Men jag kommer att publicera bilder lite då och då precis som tidigare och alla gamla inlägg finns förstås kvar! Tack för att du läser bloggen, vi hoppas att du fortsätter med det på det nya året!
 
Vi finns även på facebook och Instagram som uppdateras i princip dagligen. Det vore kul om du ville följa oss även där!
 

2 kommentarer:

  1. Suzanne, volontärsamordnare01 januari, 2014 20:11

    Tack Ingrid för att du visat underbara bilder och skrivit så underfundigt till dem hela denna tid! Det har varit ett nöje att se livet på katthemmet via din kameralins.

    SvaraRadera
  2. Tack för alla underbara inlägg Ingrid! Bilderna är bedårande och dina bildtexter är helt underbara! Det är många gånger vi har skrattat högt när vi har läst.

    SvaraRadera