söndag 15 december 2013

Vem blir årets Missenisse?

Det går ett rykte på Katthemmet. Det tisslas och tasslas bland katterna om att tomten är på väg och vem vet, kanske kommer han med extra godis i år. Men många är oroliga för att tomten inte ska hitta till Katthemmet och därför har fyra kandidater nu anmält sig som frivilliga att bli tomtens Missenisse och visa vägen. Men vem ska bli den utvalde som får äran? Hjälp katterna att rösta på vem som ska bli årets Missenisse.
 
Du röstar genom att skicka ett sms och varje röst kostar 20 kronor + eventuella trafikavgifter. Bland dem som röstat lottar vi ut fina priser.
 
Pinocchio
 
 
Pinocchio har levt de första månaderna av sitt liv som hemlös och menar att han är det rätta valet eftersom han är van vid strapatser.
Är Pinoccio din favorit? Sms-a katthem pinocchio till 72970!
 
Katey
 
 
Men jag är så blyg säger Katey förläget. Jag behöver få komma ut och träna mig på att träffa folk. Annars får jag aldrig det jag önskar mest av allt - ett riktig hem.
 
Är Katey din favorit? Sms-a katthem katey till 72970!
 
Milana
  
Till ett sådant uppdrag behövs en erfaren dam säger Milana. Jag har minsann varit på rymmen en hel månad på Södermalm och skapar värsta pådraget. Så jag om någon vet hur man tar sig fram i storstadsdjungeln.
 
Är Milana din favorit? Sms-a katthem Milana till 72970!
 
 
Honkey Cat
 
 
Men jag då piper Honkey Cat. Jag är den sötaste av oss och en Missenisse måste vara oemotståndlig så att tomten lägger massor av godis i säcken.
 
Är Honkey Cat din favorit? Sms-a katthem honkeycat till 72970!
 
 
 
 
Den vi lottar som förstapristagare för det här fina paketet med 1 kalender, 4 disktrasor och en fin anteckningsbok. Andra och tredjepris är en kalender.
 
 
Naturligtvis går  intäkterna från omröstningen till katterna. Tack för att du röstar! :-)
 
Pinocchio är bokningsbar på Katthemmet, de övriga katterna är ännu inte bokningsbara.
 


1 kommentar:

  1. De är ju så vansinnigt söta allihopa! Det går inte att välja utan det får bli en röst på varenda en :-)

    SvaraRadera