onsdag 20 mars 2013

Kastreringsdags!

Marskatter har vi alla hört talas om.... ......och det är ingen slump att det är ungefär nu som många oönskade kattungar kommer till.Vi påminner därför i en liten kampanj på Fältöversten just nu om att man ska kastrera sin katt.Och det är ju ingen slump att många djursjukhus och veterinärer har kampanjer så här års......där dom har extra-
erbjudanden i samband med kastrering. Du som ännu inte har kastrerat eller ID-märkt din katt...passa på! Här kommer exempel från Bagarmossen och Gärdets Djurklinik men det finns säkert fler veterinärer som har kampanjer just nu:

"Under perioden den 1 mars till 12 april har vi fina erbjudanden när du kastrerar din katt på Gärdets Djurklinik och Regiondjursjukhuset Bagarmossen. (gäller ej Albano)
Vi bjuder på vaccination av kattsnuva/kattpest samt chipmärkning. Om du önskar byta ut chippet mot en örontatuering går det givetvis bra, meddela oss gärna detta i samband med din bokning. Du får med dig ett graits startkit med anpassat startfoder från Royal Canin när du hämtar din katt.
Pris kastration:
Hane 645 kr 
Hona 1175 kr
Antal tider är begränsade, välkommen med din bokning idag!
Du når oss på telefonnummer:
Bagarmossen: 08-505 303 00
Gärdet: 08-505 102 00"
1 kommentar:

  1. Helt underbart att man annonserar i en butik om kastrering! Kastrera mera är parollen <3

    SvaraRadera