måndag 25 mars 2013

Blygisbloggen

Både i bloggen och på facebook är det oftast de självsäkra och trygga katterna som tar mest plats, så idag är det dags att presentera dom blyga små violerna på vår skyggisavdelning.


Tre söta svarta flickor håller på att packa som bäst inför färden till Blåkulla:
Det är Katniss som vi i början mest såg som ett svart streck utmed väggarna, men nu är hon en nyfiken tjej som gärna vill vara med och kolla vad som händer.


                          Sen har vi Constance som kom till oss med sin kompis Claudine som redan har fått ett hem. Hon börjar ledsna på att vara skyggis och låter sin försiktigt klappas lite då och då.

 
Arena är den som har varit kortast tid hos oss. Henne har man hittills mest sett ett par stora ögon på som har kikat ut från en igloo, men det tyckte hon blev trist i längden. "Tvåbeningar är inte så farliga som jag trodde" hördes hon jama nyligen.Eiko, som kommer från Elfvik, har inga planer på att åka till Blåkulla säger hon. Vi misstänker att hon vill stanna hemma för att lägga beslag på avdelningens enda kille...
...stilige Calori som alla flickornas hjärta bultar lite extra för.


Men han är nog väldigt förtjust i lilla bedårande Aleen, och vem är inte det? Hon låter sig snällt klappas så den som kan tänka sig en liten blyg viol till våren är välkommen att hälsa på henne och dom andra skyggisarna.
Vi har öppet måndag, onsdag fredag och söndag kl 18 - 20, även under påsken.
På torsdag är några av katterna bortresta men dom lovar att dom är tillbaka på fredag! ;-)

www.katthemmet.nu
 
 

1 kommentar:

  1. Åh vilka fina missar! Är väldigt svag för just skyggisar och har en fd skyggis själv som numera har blivit en tryggis.
    Den glädjen man känner varje gång en skyggis gör framsteg och börjar visa förtroende för en går inte att beskriva med ord.

    SvaraRadera