lördag 8 januari 2011

Markus rapporterar från Husdjursmässan

Hej Markus här, jag tänkte berätta lite hur Stina och jag har det här på mässan..

Det här är katthemmets fina monter, vi finns i buren längst där borta i andra änden av bordet.

Tvåbeningarna får hålla sig utanför buren, det är faktiskt rätt skönt!Men man hör ju och ser vad som pågår. Det där dom kallar fiskdamm verkar poplärt men det verkar tyvärr inte handla om tonfisk.

Stina är rätt trött på allt stoj. Hon gillar bäst tvåbeningar som bara är en tvärhand höga, då kommer hon ut ur sin stora vita koja. Ser ni föresten vad det står på taket?
Det jobbar som vanligt en massa snälla volontärer här, det är ju dom som ger oss mat och gosar med oss. Tack för att ni ställer upp säger vi!
                                                                             
Förresten fick vi finfrämmande av Bloggkatten Wikipedias matte Inger igår. Wikkibloggen måste ni  läsa om ni har missat den! Mjau vad den är bra!
Annars händer det inte så mycket tycker jag. Får jag tråkigt kommer det alltid nån snäll besökare och leker lite med mig, det är ju  kul! 
Resten av tiden gör jag väl mest det jag är allra bäst på, sover!
Det här är katthemskatten Markus som rapporterar direkt från Huzzzzzzzzz.....

Husdjursmässan i Kista pågår även idag lördag och i morgon söndag.
Har du sett vår nya fina hemsida: http://www.katthemmet.nu/ ?

2 kommentarer:

 1. En så fin monter ni haft på mässan - och en så häftig igloo ni fått! Min matte har hälsat på hos er och säger att ni har ett jättefint katthem... och vi har två pennor som det står "Stockholms katthem" på, som matte använder jättemycket.

  Ja, Wikki och hennes mattar är fankattiska! De kämpar alldeles väldigt mycket för katter som behöver hjälp på olika sätt... jag har träffat både Stora och Lilla matte, för de kom och hälsade på oss i somras. Och det var deras förtjänst att Rafael kom hit!

  Tass från Imma, abbemissa.

  SvaraRadera
 2. Mjau vad det var kul att hälsa på er på mässan! Hoppas duktiga Stina och Markus blir adopterade nu snart!
  Och tack för vänliga ord!
  NosPuss Wikki

  SvaraRadera