söndag 11 maj 2014

Kattastrof - inga katter bokade!

Nu är katterna lite modstulna för inte en enda av deras kompisar är bokad och stämningen är inte på topp...När blir det vår tur?
 
Här kommer ett lite urval av alla fina katter som längtar efter att få förgylla tillvaron för någon husse eller matte. Kan du erbjuda en katt ett för-alltid-hem så kom och besök oss!
 
 
Söta och försiktiga Maja Mus som hade så otur att hennes nya kattkompis inte alls ville veta av henne när hon äntligen fick ett eget hem.

 
Gosiga Herr Socka och Vilda Vilmas matte blev allergisk, nu söker dom ett nytt hem tillsammans.

Den här lilla söta soffpotatisen heter Diana och söker nu ett knä med ensamrätt.

 
Rocket Man och Violina är två jättesnälla men försiktiga missar från en koloni i Nykvarn. Dom vill gärna ha en snäll kompis i sitt nya hem (och behöver inte flytta tillsammans).

 
Cleo vill ha massor av lek och mys och skulle passa i en familj med äldre barn. Hon söker ett hem med sin lite blygare kompis Lady.
 

 
Stina är jättesnäll och gosig och hon gillar inte alls att sitta instängd på katthemmet. Hon är van att få gå ut och söker ett hem i trygg miljö utan farlig trafik.
 
http://www.katthemmet.nu/katter/aktuella-katter/nilo.aspx#.U2-II0SdsfY.bloggerNilo gick hemlös i en förort och nu längtar den här keliga killen efter en familj som skämmer bort honom med mycket gos och uppmärksamhet.
 
Hos den som är försedd med tålamod och är beredd att jobba för att göra en liten skygg misse trygg kanske Little Jeannie kan passa som ny familjemedlem.
 
 
Detta är bara ett litet urval, på katthemmet finns många fler fina katter.
Om du funderar på att skaffa katt nu eller senare är du hjärtligt välkommen att besöka oss!
Vi har öppet måndag, onsdag, fredag och söndag kl 18.00 - 20.00.
 
Läs om alla katter på www.katthemmet.nu

1 kommentar:

  1. Så tråkigt och jag skulle mer än gärna låta ett par av dem flytta in på Hornsgatan men Oskar vill ha mig för sig själv och gillar inte alls andra katter.

    SvaraRadera