torsdag 22 juli 2010

Mångfald på katthemmet

Ibland har vi besökare på katthemmet som tittar på en katt och säger: "Precis så där ska en katt se ut!"


Då tittar dom så gott som alltid på en katt som ser ut ungefär som Prana. Så ser många katter ut och dom är förstås väldigt fina!Men katter kan ju se ut på många sätt och på katthemmet finns det katter med många vackra och speciella färger och teckningar. Är inte Lis underbar med sin svarta nos?

Vackert mörkröda Pippi är minsann ingen dussinkatt (och så är hon ju som alla läsare redan vet traditionellt byggd). Henne tar man inte fel på om man en gång har träffat henne.


Söta, keliga Elena tar man inte heller fel på, med sin silkeslena gråa päls med små ljusa fäckar.Vår musikaliske katt Chopin är ju vackert grå och vit och har en söt liten mustasch.Och sist men inte minst, den nästan overkligt vacka Mustang Sally. Den som blir den lyckliga ägaren till henne får verkligen en katt med ett unikt utseende! Ja och så är hon ju förstås väldigt trevlig också, alla vet väl att utseendet inte är allt här i världen!                                   ....fast Pernilla är förstås också väldigt söt.... :-)


Vill du stödja Katthemmets verksamhet? Vårt Plusgironummer är 900179-3.
Och alla katterna söker ett alldeles eget hem!